TRAINING

Van wie je denkt te moeten zijn naar de moeiteloze jij

de moeiteloze jij

Na 3 jaar lang over de 100 mensen in mijn coachruimte te hebben ontvangen dacht ik: hoe kan ik mensen op een autonome manier meer leren over het menselijk Ego, de beschermingsmechanismen en hun Ware Zelf, zodat ze niet alleen bij mij, maar ook zelf hun inzichten krijgen. 

Van wie je denkt te moeten zijn naar de moeiteloze jij ontstond.

je herkent je in het volgende

 • Je hebt een relatie, maar jullie lijken elkaar niet te begrijpen, waardoor je je onbevredigd voelt en twijfelt of jullie bij elkaar moeten zijn.
 • Op het gebied van relaties mis je een bepaalde vorm van intimiteit. Je mist een oprecht seksueel verlangen of je ervaart dat je het eng vindt om dit met één persoon aan te gaan. 
 • Je bent juist op zoek naar een partner, maar je komt de ware niet tegen, waardoor je het vertrouwen in de liefde lijkt te verliezen
 • Je date een hoop mensen, maar het lijkt erop dat niemand ervoor wilt gaan, waardoor je je gaat afvragen of er iets mis met je is
 • of je ervaart een fijne relatie, maar je blijft het lastig vinden om met elkaar in verbinding te blijven en samen te creëren.
 • In relaties vind je het lastig aan te geven wat jij wilt, waardoor je vaak meegaat met de ander, maar de verbinding met jezelf verliest
 • Echt goed met elkaar praten lukt vaak niet, het loopt uit op ruzies en weglopen, waardoor je niet nader tot elkaar komt.
 • Je weet vaak wel wat je voelt, maar je durft je niet te uiten. Je bent bang voor de afwijzing, waardoor je belangrijke gesprekken niet aangaat.
 • Je wilt het zo graag goed doen, een goed mens zijn, waardoor je het eigenlijk heel lastig vindt feedback te ontvangen of om echt naar de ander te luisteren en te horen wat de ander nodig heeft.
 • Je blijft maar partners aantrekken die onbereikbaar zijn, dan wel fysiek, dan wel emotioneel, waardoor je in onbevredigde relaties belandt. 
 • Je ervaart veiligheid bij een bepaalde partner, maar mist de uitdaging en bij partners met wie je de uitdaging voelt ervaar je onveiligheid, waardoor je niet weet wat of wie het juiste is.

wat kan ik voor jou betekenen

Blijven voelen en verbinden is de uitdaging in onze Yang gestuurde maatschappij. Dit betekent dat we alle emoties in hun pure vorm gaan aankijken: blijheid, vreugde, maar ook pijn, verdriet en angst. Acceptatie van deze emoties zorgt voor verbinding en verbinding voor diepgang, vreugde, innerlijke rust en levenslust. Vanuit deze kern kan alles ontstaan: creativiteit, je eigen missie, (natuurlijke) geldstromen, maar ook intimiteit, liefde en seks. 

Als ik coach help ik je bij het ontdekken van je daadwerkelijke behoeften in het Nu. Dit doen we door te kijken naar stressvolle situaties in het heden en de overtuigingen en gedachten die daar spelen. Hoe interpreteer jij de wereld, de ander en jeZelf? Op welke manier – met welke mechanismen – houd je jezelf tegen van voelen, verbinden, leven in overvloed en waarom? We kijken naar de relatie met anderen en gebruiken dit als spiegel om te kijken naar de relatie met jezelf. We bespreken je angsten en je dromen. 

Je gaat opnieuw contact maken met je gevoelswereld, zodat je dichterbij jezelf komt te staan. Stap voor stap verstevig je.

Stel je voor dat je ..

 •  …een relatie ervaart waarin je voelt dat je alles kan bespreken, waardoor je goede gesprekken hebt en elkaar door de jaren heen leert begrijpen
 •  …een partner aantrekt waarin je het stukje diepgang kan vinden waar je naar verlangt, waardoor je een fijne verbinding voelt
 • …iemand tegenkomt die écht voor je kiest, die er écht voor wilt gaan. 
 • …de juiste partner aantrekt met wie je echt een match voelt, waardoor je helemaal geen twijfels hebt of deze persoon het voor je is.
 • …in moeilijke tijden of minder intieme periodes met je partner kan delen wat er speelt, hoe je je voelt en welke behoeften je hebt, waardoor je weer naar elkaar toe kan bewegen.
 • …elkaar binnen een relatie zodanig vertrouwt, waardoor je elkaar op de juiste momenten even kan ‘loslaten’ en je elkaar kan (onder)steunen in jullie levenspaden. 
 • ..weet wat elkaars pijnpunten zijn en hiervoor mildheid en compassie ervaart, waardoor je goed op elkaar bent ingespeeld en elkaar kan ondersteunen in wat je nodig hebt.
 • …een fijne communicatie ervaart. Dat je naar elkaar luistert. Je best doet om elkaar te begrijpen, waardoor conflicten geen extreme ruzies worden, maar juist voor verdieping zorgen in de relatie. Het maakt juist zaken vrij!
 

Wat zeggen mijn deelnemers?

Een prachtige, waardevolle inkijk in je ware ik

Ik volg bij Noeska zowel de één op één sessies als de IG training 'schaamteloos jezelf zijn'. En wauw, wat heeft dit in een korte periode bij mij losgemaakt! Met liefdevolle maar duidelijke taal weet Noeska je bewust te maken van je emoties en gedrag en inzichten te bieden in je valkuilen. Situaties waar ik al jaren mee heb geworsteld, zie ik nu met een open mind en veel meer compassie tegemoet. De IG training is een prachtige op zichzelf staande training met een heldere duidelijke structuur. Door de opdrachten ga je écht aan de slag met je gedrag. En Noeska staat altijd klaar om je te helpen met verduidelijking. Door deze training ben ik zelfverzekerder geworden en geef ik mijn grenzen en emoties aan.
- Utrecht

Heel waardevol, verrijkend en inzichtelijk zonder de nunces te vergeten!

Ik nam deel aan de eerste 7-daagse IG-training over ‘van wie je denkt te moeten zijn naar de authentieke jij’. Ik vond het super waardevol, interessant en inzichtelijk. Noeska legt alles helder uit in de posts en stories én via interactie (door bv het delen van de door ons gemaakte oefeningen met commentaar, kan anoniem als je dat wilt). Daarnaast is de interactie onder de posts ook heel verhelderend. Noeska’s enthousiasme en warmte waren een goed tegenwicht voor de intensieve (want confronterende) training. Een echte aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen. Om van daaruit uiteindelijk dichter bij jezelf te komen en vrijer te kunnen leven.
- Brussel

Inzichten die ik voor altijd bij mij zal dragen

Na het luisteren van de webinair door Noeska was ik direct om. Zonder twijfel gaf ik mij op voor de 7-daagse online training. Schaamteloos jezelf zijn? Wie wilt dat nou niet. De training bleek nu al mijn beste keuze voor 2020. Er wordt een goede mix geboden tussen theorie die je door middel van een opdracht kan toetsen aan de praktijk. Ik vond het fijn dat Noeska paraat stond om vragen te beantwoorden of voor het lezen en reageren op nieuwe inzichten. De meditaties hielpen mij om de inzichten te laten landen en sloten elke dag aan op de stof. Complimenten voor de gekozen opbouw! Een hele fijne manier van werken via Instagram door de aanvullende stories en live video. Het voelde bijna als één op één coaching, terwijl we de training met een groep volgde. Heel knap hoe Noeska ervoor zorgt dat iedereen gezien en gehoord wordt.
- Amsterdam
85 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Van wie je denkt te moeten zijn naar de moeiteloze jij

3 maanden online training
257
 • 3 maanden onbeperkt toegang tot de training in Huddle

 • Elke module bestaat uit ‘theorie’ over ego-gedachten (wie je denkt te moeten zijn), jouw ware aard (schaamteloze jij) en hoe het één dienend kan zijn aan het ander, zodat je optimaal je potentie leeft.

 • Elke module bevat een video met uitleg en oefeningen over hoe je je overtuigingen, patronen en emoties opmerkt; hoe word ik meer bewust?

 • Toegang tot mijn online community
 • Een uitgebreide video over de oorzaak van je lijden: je gedachten, datgene waar we waarde aan hechten en overtuigingen van maken. Je ontvangt een toepasbare tool om je belemmerende overtuigingen op te merken en ze aan te pakken (The Work).
 • Een video over het ego: z'n impact op jouw keuzes en hoe je weer buddies kan worden met je ego.
 • Huiswerkopdrachten, die je helpen bewust te worden van de ‘obsessies en verslavingen’, oftewel je gedragspatronen, die je inzet nadat je gedachte bent gaan geloven.
 • Elke module bevat korte concrete opdrachten, waarmee je je schaamtes, angsten en onzekerheden naar boven gaat halen. Dit onderdeel is essentieel om verder dit kunnen.

 • Begeleiding in de vorm van het beantwoorden van vragen in de community
 • Quotes die je inspireren, raken en helpen in dit proces.
 • 3 maanden de tijd de training in eigen tempo te volgen
POPULAIR